+421 903 200 999 michal@mojandroid.sk

Koniec roka 2018 sa na portáli MôjAndroid.sk už tradične niesol v duchu obľúbených a úspešných ankiet NAY Android Roka 2018 a 4ka Android Code 2018. V oboch prípadoch išlo už o deviaty ročník.

Fakt, že obe ankety na Slovensku fungujú už deviaty rok, iba utvrdzuje ich pozíciu obľúbených a relevantných súťaží vo svete slovenského Androidu.

NAY Android Roka 2018

Anketa NAY Android Roka je už tradičným vyvrcholením sezóny, v ktorej svetové značky prinášajú na Slovensko bohaté portfólio svojich zariadení s Androidom. Počas roka sa k nám vždy dostane pestrá paleta smartfónov, tabletov a iných zariadení s Androidom – od tých najlacnejších až po vlajkové lode a je vždy zaujímavé zistiť, ako ich vnímajú samotní zákazníci a verejnosť.

Pre jednotlivé značky prináša anketa jedinečnú možnosť odprezentovať svoje najúspešnejšie modely a porovnať ich silu v priamom “súboji” s konkurenciou. Zároveň získavajú mimoriadne cennú spätnú väzbu priamo od hlasujúcich.

Hlasujúcich v ankete NAY Android Roka 2018

Čítaní článkov na webe MojAndroid.sk

Zobrazení stránky AndroidRoka.sk

Doručených newslettrov

4ka Android Code 2018

Anketa Android Code vznikla pred ôsmimi rokmi najmä na podporu a prezentáciu šikovných slovenských developerov aplikácií a hier pre zariadenia s Androidom. Sme radi, že úroveň našich vývojárov sa zvyšuje každým rokom a dnes máme na Slovensku naozaj silnú základňu či už jednotlivcov alebo štúdií, ktorá vytvára naozaj kvalitné, užitočné a častokrát svetovo unikátne aplikácie.

Nominovaných aplikácií do finále

Hlasujúcich v ankete 4ka Android Code 2018

Čítaní článkov na webe MojAndroid.sk

Zobrazení stránky AndroidCode.sk

Partneri ankiet

Pre partnerov sú obe ankety vynikajúcou príležitosťou na veľmi presné zacielenie svojho promotion v rámci brand awareness, nakoľko sú ankety komunikované počas celej doby hlasovania na všetkých dostupných kanáloch, od samostatných webov AndroidRoka.sk a AndroidCode.sk, článkov na portáli MojAndroid.sk, cez priestor v rámci profilov MôjAndroid na sociálnych sieťach (Facebook a Instagram) až po priamu komunikáciu prostredníctvom newslettra.