+421 903 200 999 michal@mojandroid.sk

Rok 2018 je pre redakciu zlomový. Od januára sme spustili nový webdizajn a prvýkrát po ôsmych rokoch sme zmenili logo MojAndroid.sk. Od mája v našej redakcii pribudli ďalší noví redaktori – Miro a Patrik a moderátorka Paulína.

Zamerali sme sa viac na videoobsah, ktorý zdokonaľujeme po všetkých stránkach – obsahovej, vizuálnej a najmä kvalitatívnej. Za jún pribudlo v našom YouTube kanáli 9 nových videí.

Samozrejme neustále pracujeme na zveľaďovaní obsahu, ktorý čitateľom prinášame. Ide nám o to, aby na našom webe našli presne to, čo potrebujú – čerstvé novinky, objektívne testy a recenzie, užitočné tipy a triky, ale i priestor pre sebarealizáciu.

Dôkazom toho, že sa nám našu misiu, “naučiť Slovákov používať smartfóny naplno”, darí napĺňať, je nielen priama pozitívna odozva od čitateľov, ale určite aj fakt, že návštevnosť webu MojAndroid.sk neustále rastie.

Minulý december bol rekordným mesiacom s návštevnosťou viac ako 400-tisíc návštevníkov.

V mesiaci jún sme zaznamenali medziročný nárast návštevnosti o viac ako 50%.

Tento pozitívny trend vieme mimoriadne efektívne využiť vo váš prospech. Viac návštevníkov na webe = viac ľudí si prečíta práve váš PR článok, zhliadne váš banner alebo klikne na váš odkaz.

Šance na úspešný zásah cieľovej skupiny sa niekoľkonásobne zvýšia využitím natívnych PR článkov, ktoré “šijeme” presne na mieru našich čitateľov, ale taktiež videí, či rôznych súťaží a ankiet.

Najefektívnejšou formou komunikácie je určite mix viacerých formátov, ktorými zasiahnete väčšiu vzorku publika, väčšou intenzitou a tým pádom aj s lepším účinkom.

Pokiaľ si lámete hlavu nad tým, akú kombináciu formátov použiť, máme pre vás riešenie v podobe starostlivo nakombinovaných balíčkov. Ich využitím máte istotu, že vaše posolstvo zasiahne veľmi efektívnym spôsobom správnych ľudí, v správnom čase a na správnom mieste, ako sa o tom mohli v júni presvedčiť napr. v Motorole.

Zažite silu komunity na portáli MojAndroid.sk aj vy ešte dnes! 🙂